День Збройних сил України

2022-12-06

6 грудня вся Україна відзначала День Збройних Сил України. ЗСУ - це символ незламності, патріотизму та неймовірної звитяги. З нагоди свята в Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва відбулося ряд заходів.

Обласна Рада Старшокласників провела обласний челендж "СИЛЬНІ, ЄДИНІ, НЕПЕРЕМОЖНІ". Лідери з усіх куточків Чернігівщини вітали наших Героїв словами великої вдячності, захоплення, пошани. Вихованці гуртків організаційно-масового відділу підготували патріотичний онлайн-концерт.

Також до свята було організовано акцію "Смаколики для солдата". Гуртківці, батьки та працівники Палацу зібрали для захисників солодощі, горіхи, каву, чай. Вихованці декоративно-прикладного відділу намалювали воїнам мотивуючі малюнки, виготовили обереги "Ангелик на плече" та патріотичних котиків. Педагоги закладу сплели ще одну маскувальні сітку. Всі зібрані речі через чернігівських волонтерів передано нашим захисникам на Схід.

У всіх нас тепер спільні мрії, ідеї та мета. Ми, українці, знаємо, що таке воля, що таке свобода, що таке перемога. І сьогодні ми наближаємо її кожен на своєму місці.

ФОТОЗВІТ wym-1673251007299

Кiлькiсть переглядiв: 32