Ми- команда!

2021-06-07

/Files/images/000_2020-2021/197344169_309477200820761_5530271037566175664_n.jpg

Шановні наші батьки, вихованці та педагоги! Ось і підійшов до завершення ще один навчальний рік у Палаці. І нехай він був не зовсім звичайним і легким, а все через карантинні обмеження та дистанційне навчання, та ми гідно справилися з труднощами і стали справжньою командою.

Адміністрація Палацу висловлює щиру подяку всім педагогам, які зуміли вдало та професійно пристосуватись до нових умов роботи і цікаво та креативно проводили дистанційні заняття. Велика подяка за організацію і проведення якісного дистанційного навчання. Ми та батьки спершу були занепокоєні та збентежені ситуацією, що склалась у рамках такого затяжного карантину - "Як це займатись дистанційно?!"

Однак зараз можемо сказати впевнено - це можливо, якісно і цікаво. Адже ви зуміли за короткий час освоїти безліч сучасних навчальних інструментів і щодня наші вихованці були зайняті на всі 100%, всі заняття проходили згідно розкладу - вчасно і продуктивно.

Дякуємо вам, за те, що наші гуртківці продовжили отримувати знання і навички незважаючи ні на що.

Щира подяка батькам, які підтримували своїх дітей і допомагали керівникам гуртків. Хтось організував вдома локацію для тренувань, хтось допомагав робити поробки, а деякі навіть в конкурсах разом приймали участь!

Найбільшою цінністю залишаються наші гуртківці, які з задоволенням повернулись до офлайн занять. Вони і дистанційно працювали старанно, адже багато хто з них отримав відзнаки обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, фестивалів та змагань! Були проведені звітні концерти у колективах, на яких глядачі ще раз переконались наскільки талановиті та креативні наші вихованці!

Сьогодні ми всім бажаємо гарно та весело провести літні канікули, а в новому навчальному році з радістю чекатимемо всіх у Палаці!

Дякуємо за розуміння та співпрацю! Нехай у всіх будуть тільки гарні новини і позитивні враження! Ми - команда! Цінуємо кожного з Вас!

Кiлькiсть переглядiв: 83