• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учнівський лідер сьогодні-успішне майбутнє завтра

Учнівський лідер сьогодні-успішне майбутнє завтра

2021-03-02

02 березня 2021 року у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва було проведено засідання тренінгової сесії Чернігівської обласної Ради старшокласників - «Учнівський лідер сьогодні - успішне майбутнє завтра!», у форматі ZOOM-конференції. У заході прийняли участь лідери-старшокласники та координатори учнівського самоврядування закладів позашкільної та загальної середньої освіти Чернігівської області (близько 100 осіб).

Відповідно до програми сесії у засіданні брали участь головний спеціаліст сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області капітан поліції Артем Олещенко, який порушив проблему «Кібербулінг. Безпечний інтернет у молодіжному середовищі». Старший інспектор з особливих доручень відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного Управління Національної Поліції в Чернігівській області майор поліції Оксана Зубець обговорила з лідерами-старшокласниками питання «Профілактика булінгу в молодіжному середовищі». Першочерговим завданням вищевказаних служб та освітян області є створення безпечного інтернет та освітнього середовища, формування навичок цифрової грамотності та поведінки у молодого покоління у Всесвітній мережі та суспільстві, соціально-емоційна грамотність.

Регіональний представник молодіжного комітету Національної асоціації адвокатів України NextGen в Чернігівській області Тетяна Веремій та стажер адвоката, державний експерт Секретаріату Кабінету Міністрів України Андрій Наконечний у виступах навели приклади успішного лідерства в адвокатській спільноті. Адвокатура — це не лише знання законів та вміння їх вдало підбирати до тієї чи іншої ситуації, це ще й мистецтво, творчість, креатив, здатність імпровізувати, гарно виступати та вміти переконувати. Усі ці наведені якості імпонують лідерам-старшокласникам.

Координатор Чернігівської обласної Ради старшокласників, методист Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва Ярослава Мишакова провела тренінг «Учнівський лідер сьогодні- успішне майбутнє завтра».

Голова Чернігівської обласної Ради старшокласників Роман Расюк та президент Чернігівського міського учнівського Парламенту Дар’я Василенко оголосили всеукраїнські та обласні заходи та конкурси, ініціативи та пропозиції представникам рад учнівського самоврядування закладів освіти Чернігівської області до 30-річчя Незалежності України.

Дійсно, учнівський лідер сьогодні- це успішне майбутнє завтра!

Рухайтеся щодня до своєї мрії і змінюйте себе та свою країну!

Кожне завтра розпочинається вже сьогодні!/Files/images/000_2020-2021/1614757946788763.jpg

/Files/images/000_2020-2021/1614757946789109.jpg/Files/images/000_2020-2021/161475792932976.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 104