• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • КУБОК НАЦІЇ З ФУНАКОШІ ШОТОКАН КАРАТЕ

КУБОК НАЦІЇ З ФУНАКОШІ ШОТОКАН КАРАТЕ

2017-11-04

/Files/images/1a_2017-2018nr/ДРЖ5.jpg

/Files/images/1a_2017-2018nr/ДРЖ1.jpg У місті Дніпро 4-5 листопада 2017р. відбувся XIII кубок України та кубок Нації з фунакоші шотокан карате. В змаганнях приймали участь близько 300 спортсменів з різних областей України. Чернігівську область представляла команда Палацу у складі: Гудок Владислав, Кравченко Анастасія, Ображій Аліса, Станкевич Олександр, Кас'яненко Федір, Мохонько Микита та Кулага Тимофій. Учасники змагались у таких розділах програми: «Індивідуальне ката», «Індивідуальне куміте», «Командне ката», «Командне куміте» та «Командне ката мікс».

У перший день змагань виступали спортсмени молодше 14 років. Кас'яненко Федір та Станкевич Олександр змагались в одній віковій категорії «Хлопці 11-12 років 9-6 кю». Продемонструвавши під час своїх виступів у розділі «Індивідуальне ката» коректну форму, потужну динаміку та кіме посіли I та II місця. Олександр, змагаючись у розділі «Індивідуальне куміте», зміг увійти до фіналу але у боротьбі за третє місце програв. Виступаючи у розділі «Індивідуальне ката» вікової групи «Дівчата 11-12 років 5 кю+», Ображій Аліса не змогла набрати необхідну кількість балів до виходу у фінал. Проте у розділі «Індивідуальне куміте» Аліса, отримавши три переконливі перемоги над суперниками, посіла I місце. Довге очікування та хвилювання, нажаль, не дали Мохонько Микиті виступити в повній силі і вибороти нагороду. Кулага Тимофій в розділі «Індивідуальне ката» вийшов до фіналу але був дискваліфікований за повтор ката (за правилами змагань у півфіналі та фіналі ката не повинні повторюватись). А от у розділі «Індивідуальне куміте», завдяки стійкому духу та належному технічному рівню, отримав три перемоги і одну поразку – посів третє місце.

На другий день змагань виступали Гудок Владислав та Кравченко Анастасія. Владислав, за набраною сумою балів у розділі «Індивідуальне ката», посів II місце, а в розділі «Індивідуальне куміте», в зв’язку з отриманою травмою у півфіналі, змушений був відмовитись від боротьби за I місце і посів II. Анастасія за сумою балів посіла II місце у розділі «Індивідуальне ката» та пройшовши до фіналу, у розділі «Індивідуальне куміте», отримала поразку від опонента і посіла II місце.

/Files/images/1a_2017-2018nr/ДРЖ2.jpg/Files/images/1a_2017-2018nr/ДРЖ3.jpg/Files/images/1a_2017-2018nr/ДРЖ4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 305