«Рятуючи світ – врятували тебе»

2016-12-13

/Files/images/pedagogi/IMG_0152.jpg

/Files/images/pedagogi/IMG_0346.jpg

З метою вшанування подвигу учасників ліквідації аварії, розвитку творчості дитячих самодіяльних вокальних та хореографічних колективів міста Чернігова, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до подвигу учасників ліквідації аварії на АЕС та любові до Батьківщини з 23 листопада по 13 грудня проходив міський фестиваль дитячої творчості «Рятуючи світ – врятували тебе», присвячений Дню вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, організаторами якого були Управління освіти Чернігівської міської ради, Управління культури та туризму Чернігівської міської ради, Чернігівська міська громадська організація «Союз інвалідів Чорнобиля», Чернігівський обласний Палац дітей та юнацтва.

У першому турі фестивалю приймали участь представники 11 загальноосвітніх навчальних закладів міста та вихованці Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва. На розгляд журі було представлено 25 вокальних номерів та хореографічних композицій, за рішенням якого до фінального туру увійшли 14 художніх номерів ЗНЗ № 3, 4, 21, 28, 29, колегіуму №11, гімназії №31 та ЧОПДтаЮ.

Фінальний тур фестивалю відбувся у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва 13 грудня 2016 року. Відкрив фестиваль голова журі, голова Чернігівської міської організації «Союз інвалідів Чорнобиля» - Анищенко Олександр Миколайович. Запрошені гості фестивалю - настоятель кафедрального собору Української православної церкви Київського патріархату Отець Роман та заступник начальника управління кадрового забезпечення головного управління національної поліції в Чернігівській області Гончаренко Олег Володимирович привітали учасників фестивалю та нагородили учасників ліквідації аварії почесними грамотами. Присутні у залі 250 школярів та 50 учасників ліквідації вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих та померлих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

За результатами фінального туру ГРАН-ПРІ фестивалю отримала учениця колегіуму №11 – Євдокія Пінченко. Усі фіналісти були нагороджені дипломами, із них 25 фіналістів старшої вікової категорії, за сприяння Чернігівської міської ради отримають запрошення до Національного музею «Чорнобиль» та новорічні святкові заходи у місті Києві, а фіналісти молодшої вікової категорії – отримають запрошення на Різдвяні концерти у Міський Палац культури.

Вихованці Палацу порадували своїми перемогами: диплом I ступеня у номінації «Хореографічний жанр» отримав колектив ансамблю сучасного танцю «Імпульс» (кер. Чадкова Л.Г.), диплом I ступеня у номінації «Вокальний жанр» отримав Святослав Трофименко - вихованець вокального ансамблю «Дзвіночок» (кер. Воротнікова І.О.), диплом II ступеня у номінації «Вокальний жанр» отримав Евгеній Полуян - вихованець вокального класу «Натхнення» (кер. Тюрюміна М.А.), диплом III ступеня у номінації «Хореографічний жанр» отримав «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив народного танцю «Квітка».

/Files/images/pedagogi/IMG_0215.jpg

/Files/images/pedagogi/IMG_0221.jpg

/Files/images/pedagogi/IMG_0243.jpg

/Files/images/pedagogi/IMG_0261.jpg

/Files/images/pedagogi/IMG_0274.jpg

/Files/images/pedagogi/IMG_0284.jpg

/Files/images/pedagogi/IMG_0307.jpg



/Files/images/pedagogi/IMG_0335.jpg

/Files/images/pedagogi/Безымянный.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 216