• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виховуємо патріотів особистим прикладом

Виховуємо патріотів особистим прикладом

2015-12-13

12-13 грудня у столиці відбувся чемпіонат м. Києва з карате, присвячений пам'яті воїнів - інтернаціоналістів та загиблим воїнам АТО.
Програма змагань передбачала традиційні виступи спортсменів з індивідуального і командного ката та індивідуального і командного куміте. Справжнім святом для юних спортсменів були виступи ветеранів карате у категорії «Чоловіки 40+». Останні продемонстрували гарний фізичний стан, високий рівень майстерності, підкріплений позитивними емоціями і впевненістю у своїх силах і можливостях, не зважаючи на вік. Власним прикладом вони показали відданість своїй справі, силу духу, наполегливість, впевненість і розсудливість.
Слід відмітити виступ вихованця ЧОПДтаЮ Кас'яненка Федора, який виступив в категорій «куміте 8-9 років». Категорія налічувала більше 20 спортсменів, змагання проводились за олімпійською системою з вибуванням після першого програшу. Отримавши перемогу у трьох боях він поступився на пів бала супернику у фіналі і посів 4 місце.
Попри те, що спортсмени Рикун Олексій, Польгуй Дмитро, Меркудинова Вероніка, Пеклуха Максим, Саламатов Єгор, Лорсанов Данило, Жебчук Богдан вперше приймали участь у змаганнях, вони склали гідну конкуренцію своїм опонентам.
Як результат:
II місце – Меркудинова Вероніка з ката в категорії «дівчата 8-9 років»;
III місце – Коніщєв Віталій з ката в категорії «хлопці 10-11 років».

/Files/images/skomorohi/дружина1.jpg

/Files/images/skomorohi/дружина.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 189