Семінар педагогів -дошкільників

2015-11-26

26 листопада у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва відбувся обласний семінар –практикум для педагогів дошкільного виховання «Формування ціннісних орієнтацій до навчально-пізнавальної діяльності дітей дошкільного віку».

/Files/images/seminar_malyatko/SAM_3563.JPG

Участь у семінарі взяли представники з 16 районних позашкільних навчальних закладів області та міста. У ході семінару було розглянуто аспекти виховання дітей дошкільного віку: «Впровадження новітніх розвивальних методик навчання читанню», «Особливості вивчення лексики англійської мови з використанням інтерактивних технологій», «Виховання гармонійної особистості крізь призму музично-інтерактивних ігор». Про значення дошкільного виховання йшлося й у виступі Петренко М.А., головного спеціалісту відділу розвитку дошкільної, загальної, середньої та позашкільної освіти управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

Власним досвідом та здобутками поділилися педагоги студій організованої пізнавально-розвивальної діяльності з дітьми дошкільного віку «Малятко» та «Світлячок» ЧОПДтаЮ, провівши комплексне заняття «Переполох у лісі». Заняття об'єднало в собі вивчення англійської мови, логіко-математичний та художньо-естетичний розвиток. Педагоги Палацу продемонстрували ряд інтерактивних ігор для дітей дошкільного віку. Методист Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.К.Д.Ушинського Жеребцова Н.М. ознайомила присутніх з новітніми методичними рекомендаціями щодо роботи у сфері дошкільного виховання та підвела підсумки роботи семінару.

/Files/images/seminar_malyatko/SAM_3576.JPG

/Files/images/seminar_malyatko/SAM_3584.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 248