День толерантності у Палаці

2012-11-20

/Files/image002.jpg

16 листопада 2012 року в ЧОПДтаЮ з метою поінформувати дітей, підлітків та громадськість про зміст європейської цінності – толерантність, навчити дітей спілкуватися з різними людьми, виховувати поняття цінності кожної людини, упевненості та самоповаги, був проведений день толерантності

/Files/image001.jpg

В стінах Палацу відвідувачі мали змогу ознайомитись з поняттям та ознаками толерантності, короткими цитатами українських письменників, істориків, видатних діячів та витягами з Конституції України, де описується толерантність в усіх її розуміннях і проявах.

/Files/image005.jpg

В цей день методистом Шабовтою І.В. та психологом Забузовою І.В. були проведені заходи в гуртках, де діти розширили свої знання про толерантні риси особистості за допомогою розвиваючих вправ «Асоціативний ряд до слова толерантність» і «Розшифровка ввічливих слів», виконали творчу роботу «Сонечко толерантності» для молодшого та середнього шкільного віку, «Планета толерантності» для середнього та старшого шкільного віку, де кожна дитина вписала більш насущну, важливу для неї ознаку толерантності.

/Files/image004.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 210