• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звітний концерт Народного оркестру народних інструментів

Звітний концерт Народного оркестру народних інструментів

2012-04-08

/Files/images/DSC05953.JPG

8 квітня 2012 року у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва з великим успіхом відбувся звітний концерт Народного оркестру народних інструментів, яким уже більше 40 років керує обдарована людина, справжній музикант, Відмінник освіти України, володар почесного знаку Василя Сухомлинського та почесного знаку Чернігівської Обласної РадиІван Михайлович Демиденко.

Велику роль у проведенні концерту відіграли наполегливість, єдність музичних думок, бажання зробити щось прекрасне. В оркестрі працюють високопрофесійні педагоги та музиканти: клас баяну Микола Олексієнко; клас домри Світлана Матвієнко, Лілія Гамза, Ольга Кисельова; клас гітари Володимир Розмариця; клас ударних інструментівАртем Рей.

Концертна програма складалася з 32 номерів. Здавалося б, це багато, але ніхто не втомився, адже і музиканти і глядачі поринули у чарівний світ музики. У концерті прозвучали твори вітчизняних та зарубіжних композиторів, українські народні пісні.

Завдяки виступу оркестру, світ побачив ще 2 нових вокальних твори: це пісні «Приїздіть у село» та «Песня о мониторе «Смоленск». До речі, музику до яких написав сам керівник оркестру Іван Демиденко.

Вихованці оркестру залюбки вчаться грати на музичних інструментах, що вони переконливо підтвердили на останньому виступі. Також у концерті брали участь провідні вокалісти міста Чернігова, які відомі не лише у Чернігівській області та Україні, а і далеко за її межами. Це: Народна артистка УкраїниЛариса Роговець; Заслужені артисти України– Іван Круш, Володимир Гришин та Микола Юськов; солісти філармонійного центру фестивалів та концертних програм – Марина Маккей та Сергій Сулімовський; викладач-методист музичного училища – В’ячеслав Литвинов; солісти оркестру – Андрій Кузьменко, Олеся Федосєєва, Ганна Зернюк та Валентина Василюк. Своєю яскравою грою глядачів вразили «Чернігівський ковбой» - Олег Ніколаєнко та дует баянисток у складісестер Єлизавети та Анастасії Карпенко.

Після кожного номеру глядачі щиро нагороджували артистів бурхливими оплесками і, звичайно, квітами.

Концертна програма закінчилася поздоровленням адміністрації і теплими словами директора Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва Ірини Мельниченко, яка подякувала музикантам за плідну працю, щиру відданість своїй справі та побажала творчого натхнення, підйомів і успіхів у майбутньому.

Кiлькiсть переглядiв: 247