Музична вітальня

2014-11-26

Гітара – найпопулярніший інструмент останніх двох століть, як серед дорослих, так і серед молоді, особливо серед юнацтва. Тож недаремно щиру зацікавленість викликають концерти саме гітарного мистецтва.

В рамках діяльності гуртка «Гра на гітарі» Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, традиційно, кожні три місяці, проходить засідання «Музичної вітальні». Ініціатором і натхненником даного заходу виступає керівник гуртка - Терещенко А.О. Чергове засідання вітальні відбулося 23 листопада, на якому вихованці Палацу демонстрували свої музичні надбання.

Діти, батьки та гості концерту мали змогу побачити та почути пісні українських та закордонних авторів в сольному виконанні, у складі дуету та тріо.

Під час заходу Терещенко А.О. звертав увагу глядачів на новітні технології навчання – гру гітариста з фонограмами типу «ансамбль наживо» та єднання акустичних та електроінструментів в одному творі.

Окрім естетичної мети заходу була поставлена та досягнута інша, не менш важлива – допомога сім’ям-переселенцям із зони АТО.

Учасники «Музичної вітальні» разом з батьками долучились до збору продуктів та речей для людей, що опинились у скрутному становищі. Відразу, по звершенню концерту все зібране було передано безпосередньо родині переселенців, яка також була запрошена на захід. Таким чином сім’я отримала музично-естетичну насолоду і щиру допомогу людей гостинного поліського краю.

/Files/images/2014_rk/11_listopad/26_muzichna_vtalnya/cUlIr8JryRM.jpg/Files/images/2014_rk/11_listopad/26_muzichna_vtalnya/EUWs5ylE410.jpg/Files/images/2014_rk/11_listopad/26_muzichna_vtalnya/kF1qwtSN5z8.jpg/Files/images/2014_rk/11_listopad/26_muzichna_vtalnya/NAO19uS3lu0.jpg/Files/images/2014_rk/11_listopad/26_muzichna_vtalnya/P1F-3dlzqFo.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 239