Канікули в Палаці

2011-12-25

/Files/images/SAM_0196.JPG

Канікули – це завжди свято для учнів! Не треба ходити до школи, вчити вірші, розв’язувати рівняння, робити домашні завдання, а можна займатися своєю улюбленою справою – відвідувати гуртки Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

Палац завжди відкритий для друзів, гостей, колег та шанувальників творчості. Ці осінні канікули не стали вийнятком. Протягом 25-29 жовтня в Палаці відбулися ряд цікавих заходів та зустрічей. Далі про них трошки детальніше.

25 жовтня 2011 р. до Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва з метою обміну досвідом завітали працівники Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості. В теплій атмосфері за круглим столом гості переглянули презентацію роботи Палацу. Після цього для делегації була проведена екскурсія і ознайомлення з гуртками та секціями. Гості та адміністрація обмінялися інформаційними буклетами і на згадку зробили групове фото на фоні Палацу.

27 жовтня в Палаці тепло та дружньо, з хлібом і сіллю зустріли учасників міжнародного Чемпіонату з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!», що прибули з сусідніх держав – Білорусії та Росії. 28 жовтня року відбулися інтелектуальні змагання за участю команд Гомельської, Брянської та Чернігівської областей.

Юні інтелектуали продемонстрували свою ерудованість, допитливість і кмітливість, відкритість для пізнання.

27 жовтня відбулося заняття міської школи активу «Сузір’я», керівник якої Бодяк В. І. Метою діяльності школи є використання сучасних технологій в роботі активу, пропаганда кращого досвіду через міські презентації, конкурси, проекти, знайомство з відомими людьми, громадськими організаціями Чернігова. На першому занятті активісти ознайомились з обласною благодійною акцією «Тепло дитячих сердець». Пізнавальною була зустріч з завідуючим відділом науково-просвітницької роботи національно-історичного та культурного заповідника «Чернігів стародавній» Гаркушею Аллою Борисівною. Учні ознайомилися з цікавим відеоматеріалом про минуле і сучасне Чернігова.

28 жовтня відбулася зустріч делегації Корпусу Миру США в Україні з адміністрацією та керівниками гуртків Палацу для ознайомлення з роботою гуртків. Також для американців було проведено майстер-клас з виготовлення виробів з солоного тіста.

29 жовтня до Палацу прибула делегація з Франції, з метою ознайомлення з роботою гуртків декоративно-прикладного мистецтва. Гості були у захваті від проведеної екскурсії, та отримали на згадку сувеніри, зроблені власноруч вихованцями гуртків.

Нажаль, канікули швидко проминули але залишили по собі багато приємних моментів та теплих спогадів. Чернігівський обласний Палац дітей та юнацтва завжди відкритий для вихованців та гостей і радий всім бажаючим!

Кiлькiсть переглядiв: 210